Indoor sport- en speldagen

Indoor sport- en speldagen

 Beste sport- en spelliefhebbers en ouders

Ook in 2018, en dit tijdens de herfstvakantie (29/10 -31/10), organiseert SK Bellem in samenwerking met de sportdienst van Aalter de indoorversie van de bekende Sport- en Spelweek. De activiteiten vinden plaats in het Aalterse Sportpark (Lindestraat 17). 

De formule blijft dezelfde:
- Een uitgebreid aanbod van sporten en spelen (basket, voetbal, dans, zwemmen, tafeltennis ...), aangepast aan de leeftijd van de kinderen.
- Bezoek aan de bioscoop
- Afsluiting met een grote estafette (voor iedereen, behalve de kleuters) en een fuif voor iedereen.
- Voor jongens en meisjes van 5 tot 12 jaar.
- Aktiviteiten van 8u30 tot 16u30.

- Er wordt opvang voorzien vanaf ‘s morgens 8u00 tot ’s avonds 17u30.
- Lunchpakket meebrengen, wel gratis drankje 's middag en vieruurtje.
- Ervaren monitoren zorgen voor de begeleiding van de avontuurlijke sporten en spelen.

De deelnameprijs bedraagt € 75 per kind. Het 2de kind van dezelfde familie betaalt € 70; het 3de kind € 65 (met fiscaal attest).

Een inschrijving is pas geldig na storting van het bedrag op rekeningnummer BE71 8002 2344 8369 van inrichter SK Bellem vzw, met als mededeling “Indoor sport- en spelweek” + de familienaam en voorna(a)m(en) van het/de kind(eren). Wanneer de inschrijving goed verwerkt is, sturen we zo snel mogelijk een bevestigingsmail.  

Belangrijke opmerking: Gezien het steeds groeiend succes en het beperkt aantal plaatsen, moeten we de laatste jaren inschrijvingen weigeren wegens ‘volzet’! Geïnteresseerden kunnen dus best tijdig inschrijven...

 

Met vriendelijke en sportieve groeten!

het sport- en spelteam