Sport- en spelweek

Sport- en spel week

Beste sport- en spelliefhebbers en ouders

Ook in 2019, en dit tijdens de 1e week van de Paasvakantie (08/04 t.e.m. 12/04), organiseert SK Bellem in samenwerking met de sportdienst van Aalter de Sport- en Spelweek. Dit is ondertussen de 24ste editie en vindt plaats op en rond de voetbalterreinen van SK Bellem, of op gepaste locaties voor de specifieke activiteiten. 

De formule blijft dezelfde:
- Een uitgebreid aanbod van sporten en spelen (paardrijden, paintball, survivalparcours, dans, baseball, overlevingszwemmen, mountainbike, voetbal, avonturendag, ..), aangepast aan de leeftijd van de kinderen.
- Voor jongens en meisjes van 6 tot 16 jaar.
- Aktiviteiten van 9u00 tot 16u00.

- Er wordt opvang voorzien vanaf ‘s morgens 7u30 tot ’s avonds 18u00.
- Busvervoer zorgt ervoor dat de kinderen veilig naar de verschillende locaties gebracht worden.
- Lunchpakket meebrengen, wel gratis drankje 's middag en vieruurtje.
- Ervaren monitoren zorgen voor de begeleiding van de avontuurlijke sporten en spelen.

De deelnameprijs bedraagt € 130 per kind. Het 2de kind van dezelfde familie betaalt € 120; het 3de kind € 100 (met fiscaal attest).

Een inschrijving is pas geldig na storting van het bedrag op rekeningnummer BE71 8002 2344 8369 van inrichter SK Bellem vzw, met als mededeling “sport- en spelweek” + de familienaam en voorna(a)m(en) van het/de kind(eren). Wanneer de inschrijving goed verwerkt is, sturen we zo snel mogelijk een bevestigingsmail.  

 

Belangrijke opmerking: Gezien het steeds groeiend succes en het beperkt aantal plaatsen, moeten we de laatste jaren inschrijvingen weigeren wegens ‘volzet’! Geïnteresseerden kunnen dus best tijdig inschrijven...

 

Met vriendelijke en sportieve groeten!

het sport- en spelteam